Naturretreat til Finland 1.- 5. juni 2024

En unik 5 dages rejse i naturen og i dig selv

Træk dig tilbage sammen med 8 andre deltagere og giv dig en energigivende og fredfyldt oplevelse i Finlands sydligste nationalpark, Nuuksio.

Vores base er et fantastisk bjælkehus med egen badebro og bålsted. Overnatning i 2 personers værelser og kosten er vegetarisk/vegansk.

Hver dag laver vi energiarbejde med afsæt i naturoplevelser, meditation og det der opstår i gruppen. Ved hjælp af kinesiologisk gruppeafbalancering guides gruppen til det, der giver størst mulig afbalancering, udvikling og indsigt.

Vi opholder os i naturen og vandrer mellem 10 og 15 km. dagligt i nationalparken.
Vi varmer sauna hver aften og søen venter på dem, der vil tage en svømmetur eller ro en tur med en robåd. Huset er omgivet af sø, skov og klipper og energien er rolig og livgivende.

Turen starter i Helsinki lufthavn, hvor vi bliver hentet kl. 15.30 den 1. juni. Når vi skal hjem den 5. juni, bliver vi hentet kl. 12 og kørt direkte til lufthavn. Du skal selv sørge for din rejse til Helsinki lufthavn. Det er jeg behjælpelig med.

Turens pris 5990 kr. indeholder transport til og fra Helsinki lufthavn til Nuuksio, 4 nætter i pragtfulde omgivelser, det daglige spirituelle program, vandreture og alle måltider.

Bindende tilmelding senest den 15. januar 2024 ved betaling af 1500 kr. Vær i god tid for at sikre dig en plads! Restbeløbet 4490 kr. betales senest den 14. april 2024.

Er du nødt til at aflyse din deltagelse før den 15. januar, tilbagebetales 1500 kr. Sender du afbud efter den 15. januar, er der ingen tilbagebetaling. Hvis turen bliver aflyst fra arrangørens side, får du alt tilbage.

Du kan forvente en enestående oplevelse med energiafbalanceringer og naturens healende kraft.
Mere information og tilmelding: Anne Hiitola-Pedersen, annehiitola@gmail.com