Konsultation

Copyright Annehiitola.dk og Birthe Havmøller

Anne Hiitola-Pedersen. Foto: Birthe HavmøllerSamtale
Konsultationen starter med en målrettet samtale om, hvad du ønsker at få hjælp til. Det kan f.eks. handle om et ønske om at ændre noget i dit liv, få mere energi og balance, udfordringer i arbejdslivet, helbredsmæssige problemer, problemer i relationer, træthed, angst, smerter osv.

Kinesiologien viser at kroppen husker
Efter en samtale går vi til den kinesiologiske behandling. Her bruger vi en kinesiologisk muskeltest, et blid tryk på forskellige muskler, til at få adgang til din kropshukommelse. Muskeltesten viser, hvor i dit energisystem der er for lidt energi og for meget stress. Med andre ord afdækker vi, ved hjælp af muskeltesten, hvor i kroppen og hvilke energiubalancer der ligger bag dine symptomer. Da kroppens celler husker, kan årsagen til ubalancerne stamme fra tidligere belastende oplevelser og følelser.
Hver konsultation er en unik rejse, hvor muskeltesten guider os i at finde vejen til de metoder, der gavner dig bedst med de udfordringer, du oplever i dit liv.

Krop og sind i balance
Muskeltesten bruges til at finde frem til, hvad der skal gøres for at genoprette balancen i din krop og sind. Det kan for eksempel være fysiske metoder, som massage af akupunkturpunkter, muskel- og ledmobilisering eller kranio-sakral terapi, bestemte kosttilskud, eller metoder, der afbalancerer følelsesmæssige, mentale og spirituelle behov – f.eks. forskellige visualiseringsteknikker, arbejde med symboler, healing eller omprogrammering af uhensigtsmæssige tankemønstre.

Opfølgende hjemmearbejde
Det kan også være, at du får et opfølgnings program med hjem. Det kan være at vi har fundet frem til, at det vil være gavnligt for dig at undgå visse fødevarer eller spise særlige fødevarer eller kosttilskud i en periode. Det kan også være, at der er nogle fysiske eller mentale øvelser, der skal laves dagligt i en periode. Det er den kinesiologiske muskeltest og din krop, som fortæller os, hvad der gavner dig lige nu.

Det praktiske
En konsultation foregår fuldt påklædt og varer cirka halvanden time. Der er typisk behov for tre til fem behandlinger i et forløb med 3-5 ugers mellemrum. Som regel kan de fleste mærke en effekt allerede efter den første behandling.

En del af mine klienter bruger kinesiologiske afbalanceringer til personlig udvikling eller som forebyggende behandlinger 2-6 gange årligt.

Under bookingskalenderen kan du finde en mulighed for at købe et klippekort til 3 konsultationer (spar 150 kr. pr konsultation) eller til 4 konsultationer (spar 250 kr. pr konsultation). Klippekort er gældende i et år fra købsdato.

 

Gå videre til ‘Priser