Konsultation

Anne Hiitola-Pedersen. Foto: Birthe HavmøllerKonsultationen starter med at vi taler sammen. Det er en målrettet samtale om, hvad du ønsker at få hjælp til. Det kan f.eks. handle om et ønske om at ændre noget i dit liv, få mere energi og balance, udfordringer/problemer i arbejdslivet, helbredsmæssige problemer, problemer i relationer, træthed, angst, smerter osv.

Kropshukommelsen
Efter en samtale bruger vi en kinesiologisk muskeltest, et blid tryk på forskellige muskler, til at få adgang til en dialog med din kropshukommelse for at finde de eventuelle energiblokeringer, der forhindrer dig at opnå dit mål. Muskeltesten viser, hvor i dit energisystem der er for lidt energi og for meget stress. Med andre ord prøver vi, ved hjælp af muskeltesten, at finde frem til, hvor i dit energisystem kilden til de ubalancer, du oplever i din hverdag, er.

Herefter bruges muskeltesten til at finde frem til de metoder, der får livsenergien til at flyde frit således, at du kan blive fri for de ubalancer, som generer dig. Det kan for eksempel være fysiske metoder (f.eks. kranio-sakral terapi eller massage af akupunkturpunkter), bestemte kosttilskud eller kostvejledning vedr. en generel kostændring, eller metoder, der afbalancerer følelsesmæssige, mentale og spirituelle behov (f.eks. forskellige visualiseringsteknikker, arbejde med symboler, healing eller omprogrammering af uhensigtsmæssige tankemønstre).

En konsultation varer cirka én til halvanden time, og der er typisk behov for tre til fem behandlinger i et forløb med 3-5 ugers mellemrum. Som regel kan de fleste mærke en effekt allerede efter den første behandling.

En del af mine klienter bruger kinesiologiske afbalanceringer til personlig udvikling eller som forebyggende behandlinger 2-6 gange årligt.

Opfølgende hjemmearbejde
Det kan også være, at du får et opfølgnings program med hjem, hvis vi finder frem til, at det vil være gavnligt for dig at undgå visse fødevarer eller spise særlige fødevarer eller kosttilskud i en periode. Det kan også være, at der er nogle fysiske eller mentale øvelser, der skal laves dagligt i en periode. Det er den kinesiologiske muskeltest og din krop, som fortæller os, hvad der er bedst for dig.

Hver konsultation er en unik rejse, hvor muskeltesten guider os i at finde vejen til de metoder, der gavner dig bedst med de udfordringer, du oplever i dit liv.

Gå videre til ‘Priser