Børn

Copyright Annehiitola.dk og Birthe Havmøller

Børn kan også have stor gavn af kinesiologi. Nogle børn er motorisk usikre og bliver usikre på sig selv. Nogle børn mistrives i en hektisk hverdag. Andre er sansesarte og bliver let overstimuleret. Nogle børn har symptomer som smerter, sengevædning eller er overfølsomme for fødevarer.

Jeg har mangeårig erfaring med at arbejde med børn i alle aldre og ser dit barn i forhold til de udfordringer, dit barn oplever her og nu. Jeg starter altid med en kinesiologisk muskeltest for at afgøre, om dit barn har mest gavn af kinesiologiske metoder, kranio-sakral terapi eller en kombination af det hele.

Er barnet så lille, at det ikke er muligt at udføre muskeltest direkte på ham/hende, vil jeg bruge én af forældre som en ”surrogat” til muskeltesten. Dette foregår således, at det er fars eller mors muskel der testes, mens han eller hun har barnet siddende på skødet.

Jeg er så privilegeret, at jeg bliver opsøgt af unge mennesker, der startede at komme hos mig i kinesiologiklinikken som spædbørn med deres forældre , og som nu kommer selv som voksne, når de føler behov for en kinesiologisk afbalancering. Kinesiologien kan blive en livslang gave til dit barn. 

Anne Hiitola-Pedersen. Foto Birthe Havmøller
Anne Hiitola-Pedersen i kinesiologiklinikken.