Healing

Anne Hiitola-Pedersen. Foto Birthe Havmøller

Anne Hiitola-Pedersen. Foto Birthe Havmøller
Healing er meget fin måde at få kroppen tilbage i en naturlig energimæssig balance.

Reiki Healing v/ Anne Hiitola-Pedersen
Ved hjælp af en let berøring bliver livsenergien overført fra universet via healeren til modtageren. Reiki fungerer på alle niveauer: fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. Den mest almindelige oplevelse under healingen er fornemmelsen af fred og afslapning.

Ordet ‘reiki’ er japansk og betyder universel livsenergi. Energien defineres som den kraft, der virker og lever i alt skabt stof. Reiki, som er en tusindårig healingstradition, blev genopdaget sidst i 1800-tallet af Mikao Usui i Japan. Reiki er blevet kendt i de fleste lande og bruges med succes uanset trosretning.

Vil du vide mere, så er der flere bøger om reiki, blandt andet:
Reiki – universel livsenergi – en holistisk metode til selv- og hjemmebehandling af Bodo J Baginski & Shalia Sharamon (forlaget Sphinx).

Er du interesseret i reiki-kurser, så kontakt venligst Anne Hiitola-Pedersen.

Healingsterapi
Anne Hiitola-Pedersen. Foto: Birthe HavmøllerJeg er uddannet i healingsterapi ved Asger Lorentsen og Paul Skorpen. Healingsterapi er en følelsesforløsende spirituel regressionsterapi (tilbageføringsteknik) som giver en dyb og varig healing. Jeg tilbyder denne form for healingsterapi, for at vi sammen kan finde frem til kilden for de energiblokeringer, som skal forløses, så de ikke længere har uhensigtsmæssig indflydelse på dit helbred, dine tanker og beslutninger.

Gå til ‘Priser