Natur retreat til Lapland 8.-15. september 2024

Træk dig tilbage sammen med 9 andre deltagere og oplev Lapland i efterårets fantastiske farver! Det er nu tredje gang, jeg tilbyder denne fantastiske oplevelse.

Vores base er Kairosmaja, et kristent retreatecenter, ved Pyhä-Luosto Nationalpark i Lapland. Pyhä-Luosto ligger ved Finlands sydligste 12-toppede bjerglinje, kaldet tunturi, ca. 100 km. nord for Polar Cirklen. Her vil du kunne opleve både storslået fredet natur og finde ro og fred.

Hver dag vil stedets naturguide give os en uforglemmelig vandreoplevelse i den stille natur, som er fyldt med efterårs farver. Vores hytte ligger lige ved en stor sø. Saunaen er varm hver dag og kan benyttes efter vores vandreture, måske kombineret med en svømmetur i det klare vand.

Turen er en spirituel gruppeproces. Vi arbejder dagligt med forskellige metoder fra kinesiologiens vidunderlige verden:  vi laver forskelligt energiarbejde og meditation med afsæt i vores naturoplevelser og det, der bevæger sig i gruppen.

Kairosmaja giver gode rammer for os: Vi sover i vores egen hytte og bliver forkælet med gode måltider i hovedbygningen, vi har en grillhytte til rådighed til vores møder, og naturen omkring os er noget helt særligt. Hvis vi er heldige, kan vi se nordlyset om aftenen.

Turens pris 8850 kr. indeholder følgende: Togrejsen retur i to-mands sovekupé plus alt andet transport på stedet.

Fem nætter i to personens værelse med eget bad og toilet, fuld forplejning og daglig guidet tur mens vi er i Kairosmaja. Spirituelt program og gruppeproces.

Du skal selv betale følgende: Din rejse fra Danmark til Helsinki og retur, din kost i forbindelse med den lange togtur, eventuelt en tur til Ametystminen (ca. 30 euro).

Er du interesseret i at høre mere eller reservere en plads på turen? Du kan kontakte mig på annehiitola@gmail.com

Med venlige hilsner Anne Hiitola-Pedersen.

Her kan du læse en lille hilsen fra en vennegruppe på fire, der deltog på turen i 2022:

”Vi er 4 der varmt kan anbefale Anne Hiitola`s spirituelle tur til Lapland. 

Turen i september 2022 levede til fuld op til vores forventninger og mere til. Anne havde tilrettelagt et helt igennem godt og varieret program. Morgen og aften lavede vi bl.a. energiarbejde, drømmetydning og afbalancering af gruppe energien. 

Hver dag mellem kl. 10 og 15 vandrede vi. Den fantastiske skønne natur var gavmild ved os, med flotte farver, varieret terræn, masser af bær, fugle, rensdyr og ikke mindst tørvejr. 

Mellem kl. 15 og 17 var saunaen tændt, den benyttede vi os dagligt af med “dyb” i den kolde sø, som lå lige uden for hytten.

Prikken over I’et blev dog, to nætter med det smukkeste nordlys. Stedet var perfekt som udgangspunkt til vandreturene og folkene der var venlige, hjælpsomme og de serverede dejligt finsk mad til os.

Tusinde TAK Anne for en vidunderlig tur.

Vi kan anbefale andre, at taget et par dage i Helsinki før rejsen. Hotel Arthur ligger centralt. God tur!

Anna Grethe, Stig, Ingrid og Anita”