Uddannelse til kinesiolog

Overvejer du en professionel uddannelse som alternativ behandler?
Vil du arbejde med en helhedsorienteret tilgang til mennesker i alle aldre?

Under uddannelserne i Touch for Health og Wellness kinesiologi, får du en grundig indføring i muskeltestning, som er tilgangen til at kunne kommunikere med et andet menneskes kropshukommelse og energisystem, hvor vores oplevelser bliver lagret. Sygdomme og andre ubalancer opstår, hvis energicirkulationen bliver forstyrret.

De metoder, du lærer at bruge på Touch for Health og Wellness kinesiolgi kurserne, kan både afbalancere menneskers fysiske krop, energitilstand, tanker, følelser og sind. Kinesiologer arbejder overordnet med at skabe positive forandringer hos mennesker med mangeartede problemstillinger, både fysiske og psykologiske.

En grundig uddannelse er vigtigt, hvis man vil arbejde professionelt som kinesiolog. Touch for Health og Wellness kinesiologi er efter min menig de to uddannelsesforløb, der giver bedst grundig indføring til muskeltestning, og de har en fælles etisk tilgang, hvor man altid bestræber sig på at teste med størst mulig faglig kvalitet. Derfor er det de to retninger, jeg har valgt at undervise i.

Der er brug for veluddannede kinesiologer
Når du uddanner dig til Registreret Alternativ Behandler i kinesiologi, får du en helhedsorienteret indsigt i mennesket. Det centrale fag er kinesiologi, men du skal også have undervisning i andre fag.

Her kan du se, hvilke krav du skal opfylde, hvis du vil blive Touch for Health Kinesiolog http://kinesiologiforeningen.dk/uddannelse

Har du brug for vejledning m.h.t. din uddannelse, må du gerne skrive til mig.

TFH logo