Uddannelse til kinesiolog

Elever arbejder i grupper på Touch for Health uddannelsen til kinesiolog i kinesiologiklinikken hos Anne Hiitola-Pedersen.

 

Overvejer du en professionel uddannelse som alternativ behandler?
Vil du arbejde med en helhedsorienteret tilgang til mennesker i alle aldre?

Med Touch for Health uddannelsen får du en grundig indføring i muskeltestning, som er tilgangen til at kunne kommunikere med et andet menneskes kropshukommelse og energisystem, hvor vores oplevelser bliver lagret. Sygdomme og andre ubalancer opstår, hvis energicirkulationen bliver forstyrret.

De metoder, du lærer at bruge på Touch for Health, kan både afbalancere menneskers fysiske krop, energitilstand, tanker, følelser og sind. Kinesiologer arbejder overordnet med at skabe positive forandringer hos mennesker med mangeartede problemstillinger, både fysiske og psykologiske.

En grundig uddannelse er vigtigt, hvis man vil arbejde professionelt som kinesiolog. Touch for Health  er efter min menig det uddannelsesforløb, der giver bedst grundig indføring til muskeltestning med en den etiske tilgang, at man altid bestræber sig på at teste med størst mulig faglig kvalitet.

Der er brug for veluddannede kinesiologer
Når du uddanner dig til Registreret Alternativ Behandler (RAB) i kinesiologi, får du en helhedsorienteret indsigt i mennesket. Det centrale fag er kinesiologi, men du skal også have undervisning i andre fag.

Her kan du se, hvilke krav du skal opfylde, hvis du vil blive Touch for Health kinesiolog: Touch for Health kinesiolog_2021

Har du brug for vejledning m.h.t. din uddannelse, må du gerne skrive til Anne Hiitola-Pedersen.

TFH logo