Touch for Health

Copyright Annehiitola.dk og Birthe Havmøller

Copyright Annehiitola.dk
Touch for Health elever arbejder med muskeltest på TFH kursus hos Anne Hiitola-Pedersen i Ki center, Ladingvej 19, 8464 Galten.

Touch for Health Kinesiologi
Touch for Health er en international grunduddannelse for kinesiologer. Touch for Health kinesiologi uddannelsen er for dig, der gerne vil have en seriøs uddannelse som basis for et fremtidigt virke som professionel kinesiolog.

Touch for Health bygger på sammenhængen imellem kroppens muskler og meridiansystemet, som beskrives i Østens flere tusind år gamle sundhedsfilosofi og i fx akupunktur. Touch for Health er en forebyggende metode, som er særdeles velegnet til at opretholde sundheden i alle familier.

Den kinesiologisk muskeltest blev  oprindeligt udviklet af den amerikanske kiropraktor George Goodheart i 1960´erne. Kiropraktor John F Thie (DC) videreudviklede kinesiologien og skabte et yderst enkelt kinesiologiprogram, Touch for Health (TFH).

Uddannelse i Touch for Health kinesiologi
Touch for Health udgør grunduddannelsen indenfor professionelle kinesiologi-uddannelser i hele verden. Internationalt varetages udvikling og udbredelse af Touch for Health af International Kinesiology College. I Danmark sørger Kinesiologiforeningen Touch for Health for uddannelsen og registreringen af internationalt godkendte instruktører i Touch for Health. Den danske Touch for Health studieordning er opbygget således, at den studerende har mulighed for at uddanne sig til Registreret alternativ behandler (RAB).

Bliv Touch for Health kinesiolog
Du kan læse mere om uddannelsen til TFH kinesiolog her:

Touch for Health kinesiolog_2021

TFH logo

Du kan tage kurserne som enkelt moduler, et efter et, eller tilmelde dig til hele Touch for Health- uddannelsen.

Se kursuskalender her

Tilmelding sker ved henvendelse per mail til Anne Hiitola-Pedersen.

Copyright Annehiitola.dk
Touch for Health elever arbejder med afbalancering på uddannelsesforløbet hos Anne Hiitola-Pedersen i Ki center, Ladingvej 19, 8464 Galten.