Touch for Health

Copyright Annehiitola.dk og Birthe Havmøller

Copyright Annehiitola.dk

TFH Kinesiologi
TFH (Touch for Health) er en international grunduddannelse for kinesiologer. TFH kinesiologi uddannelsen er for dig, der gerne vil have en seriøs uddannelse som basis for et fremtidigt virke som professionel kinesiolog.

TFH bygger på sammenhængen imellem kroppens muskler og meridiansystemet, som beskrives i Østens flere tusind år gamle sundhedsfilosofi og i fx akupunktur. TFH er en forebyggende metode, som er særdeles velegnet til at opretholde sundheden i alle familier.

Den kinesiologisk muskeltest blev  oprindeligt udviklet af den amerikanske kiropraktor George Goodheart i 1960´erne. Kiropraktor John F Thie (DC) videreudviklede kinesiologien og skabte et yderst enkelt kinesiologiprogram, TFH.

Uddannelse i TFH kinesiologi
TFH udgør grunduddannelsen indenfor professionelle kinesiologi-uddannelser i hele verden. Internationalt varetages udvikling og udbredelse af TFH af International Kinesiology College. I Danmark har DAKOBE godkendt uddannelsen til TFH kinesiolog. Du kan blive, efter endt uddannelse, registreret som Registreret alternativ behandler (RAB) igennem DAKOBE.

Bliv TFH kinesiolog
Du kan læse mere om uddannelsen til TFH kinesiolog her:

Touch for Health kinesiolog studiehåndbog (2023)

TFH logo

Du kan tage kurserne som enkelt moduler, et efter et, eller tilmelde dig til hele TFH uddannelsen.

Se kursuskalender her

Tilmelding sker ved henvendelse per mail til Anne Hiitola-Pedersen.

Copyright Annehiitola.dk
Touch for Health elever arbejder med afbalancering på uddannelsesforløbet hos Anne Hiitola-Pedersen i Ki center, Ladingvej 19, 8464 Galten.