Procesgruppe med hjertet i centrum

Datoer for det næste procesgruppehold er følgende:
4 lørdage kl. 10-15: d.7/9, 5/10, 2/11 og 7/12, 2019. (Tilmeld dig via bookingskalenderen.)

Foto: Birthe HavmøllerJeg har længe tænkt på at starte med at arbejde med procesgrupper igen, fordi der er mange fordele ved at arbejde i grupper. Her vil jeg nævne nogle af dem: Vi har ofte de samme udfordringer og temaer i vores liv, og derfor kan man lære meget af at følge hinandens udvikling. Når vi arbejder i grupper, sker der en synergieffekt i den energi, vi arbejder med – energien bliver løftet i fælleskab. I en procesgruppen er der tid til at fordybe i forskellige esoteriske emner på en anden måde, end hvis man kommer til en individuel konsultation.

Skubbet til at komme i gang igen kom fra en tidligere kursist, som tog et forløb hjertet i centrum  i 2000 hos mig. Hun fortalte til mig forleden, at det er det bedste forløb, hun har deltaget i. Det fik mig til at finde den gamle materiale frem og begynde at opdatere det. Det vil jeg færdiggøre i de her måneder, hvor jeg er i Canada. Et par dage siden fik jeg det bekræftet, at tiden er at gøre det nu: Jeg blev kontaktet fra endnu en tidligere kursist, som også fortalte hvor godt det forløb havde været til hende.

Er du blevet nysgerrig? Her er praktiske oplysninger omkring det hold, som starter i september:

Vi mødes i en lille gruppe på max. 6 deltagere og arbejder i trygge omgivelser med vores egen og fælles proces.
På dette kursus laver vi øvelser, som giver os bedre kontakt til vores hjerte og oplevelsen af nærvær i hverdagen. Emnerne er bl.a. hjertekontakt i hverdagen, selvværd og hjertets udvikling, visualisering fra hjertet og hjertemeditation.

Datoer for det næste hold er følgende:
4 lørdage kl. 10-15: d.7/9, 5/10, 2/11 og 7/12, 2019. Tilmeld dig via bookingskalenderen.

Med hjertehilsen
Anne