Online konsultation

En online konsultation er ikke det samme som en fysisk konsultation. Der mangler, helt afgjort, noget af den nærhed og energi,som opstår, når to mennesker er sammen fysisk på det samme sted.

Men jeg har nu gjort mig nogle gode erfaringer med online konsultationer, og har fundet en form, som fungerer godt i situationer, hvor det ikke er muligt at møde fysisk.

Hvis du har været til konsultation hos mig før, kan du bestille tid til en online konsultation for kinesiologi og healing. Kranio sakral terapi og muskel led mobilisering kræver stadig, at vi mødes fysisk.

Her kan du læse, hvordan en online konsultation foregår:

Før konsultationen

  1. Du bestiller en tid ved at skrive til mig på annehiitola@gmail.com eller med sms på tlf 23 66 61 57.
  2. Lige før aftalt tidspunkt sørger du for, at du har et glas vand ved hånden og kan sidde uforstyrret en times tid. Helst på en stol med armlæn, så at du kan hvile dit albue på det og have din arm bøjet i 90 grades vinkel (som den plejer være, når jeg tester dig her på klinikken).
  3. Dit skærm (telefon, tablet eller computer) skal være foran dig således, at du ikke behøver holde det med dine hænder.
  4. Tænk på følgende i forvejen: Hvad har jeg brug for hjælp til? Hvad er min udfordring?

Under konsultationen

  1. På aftalt tidspunkt ringer jeg dig op.
  2. Selve konsultationen ligner meget det, du er vant til her på klinikken. Forskellen er, at jeg “trykker” på din testarm fra afstand: din evne til at mærke om armen holder eller giver efter, bliver skærpet. Du bliver god til at mærke din krops signaler.
  3. Afhængig af, hvilke afbalanceringsmetoder der er behov for, hjælpes vi af at udføre selve afbalancering – jeg guider, og du er aktivt med.

Efter konsultationen

  1. Jeg sender dig et resumé af forløbet med evt. “hjemmeopgaver”.
  2. Jeg sender dig evt. et foto af de tekster eller billeder vi har brugt under konsultationen.
  3. Du betaler 500 kr. for onlinekonsultationen enten via MobilePay nr. 36833 eller på konto: reg. 2451 kontonr. 7555323470.

Jeg glæder mig til at møde dig enten online eller fysik!

Anne Hiitola-Pedersen