Vil du lære healing? Nye hold og øveaftener starter i efteråret 2022

Reiki er godt både til personlig udvikling og selvhjælp samt et godt redskab til at hjælpe andre. Kurset er praksisorienteret, du vil både have mulighed for at give og modtage healing.Det kræver ingen forudsætninger for at lære Reiki, og metoden kan fint kombineres med andre behandlingsformer.

Ordet ‘Reiki’ betyder universel livsenergi. Stavelsen rei beskriver det universelle, ubegrænsede aspekt af denne energi, mens stavelsen ki betegner den vitale livskraft, der strømmen gennem alle levende væsener.

Jeg er uddannet reikimester i den traditionelle linje i reiki healing, som hedder Usui Shiki Ryoho system. Metoden er overleveret fra reikimester til reikimester gennem grundig træning.

REIKI I – Kursus i kontakthealing
Reiki I er grunduddannelsen i Reiki healing.
Du lærer selvhealing og healing af andre. Din evne til at give og modtage energi styrkes gennem de 4 traditionelle indvielser, som du får i løbet af kurset.
Efter Reiki I er der mulighed for at deltage i Reiki II og Reiki III.
Tid: 29.-30. oktober 2022
Pris: 2000 kr.

REIKI II – Kursus i fjernhealing
Vi går mere i dybden med reiki healing. På kurset lærer du dr. Usuis gamle symboler at kende, og du lærer at bruge dem til fjernhealing.
Tid: 3.-4. december 2022
Pris: 4500 kr.

ØVEAFTENER
En hyggelig aften, som er åben til alle, der har deltaget i enten i kinesiologi eller reiki-kurser. Vi udveksler erfaringer og giver healing/afbalancering til hinanden. Der vil være kaffe og the i kanden.
Tid: D. 15. november og d. 13. december kl. 18- 21
Pris: Gratis. Husk at tilmelde dig.

Underviser: Reiki Master Anne Hiitola-Pedersen.
Sted: Ladingvej 18, Skivholme, 8464 Galten
Tilmelding: annehiitola@gmail.com