Det sker i efteråret

Sidste weekend blev kursusaktiviteterne på denne side af sommerferien sluttet af med et lærerigt og spændende kursus i Bach Blomsterremedier med gæstelærer Vibeke Frølich. Til efteråret er der mulighed for at deltage i både kinesiologikurser og kursus i Reiki 1.

Det nye kursus- og kliniklokale i overetagen er allerede i brug, selv om den ikke er hel færdig endnu. Det er dejligt, at der nu er mere plads til kursisterne.

Når kursusfaciliteterne er helt færdige, vil der, ud over weekendkurser, komme andre spændende tilbud. Det vender jeg tilbage til!

Her kan se kursusdatoerne til efterårets kurser. Jeg glæder mig at møde både dig, der vil deltage i kurserne første gang og dig har lyst til at repetere.

Touch for Health 1-4
Start dit kinesiologi-eventyr her:

TFH 1: 18.-19. august 2018
TFH 2: 22.-23. september 2018
TFH 3: 27.-28. oktober 2018
TFH 4: 24.-25. november 2018

Touch for Health training
Nu er der flere der kan nå det – kursusdatoerne til TOUCH FOR HEALTH TRAINING er nemlig flyttet til den 6.-14. oktober 2018.

Kurset er relevant for dig, som gerne vil træne TFH kinesiologi og formidling.
Hvis du er i gang med at blive RAB godkendt kinesiolog, tæller de 64 undervisningstimer naturligvis med.

Uddannelsen giver dig også ret til at undervise i TFH. Uddannelsen er en del af International Kinesiology Colleges uddannelsesplan, så du bliver internationalt godkendt instruktør i Touch for Health.

Touch for Health 5
Forudsætning for at kunne deltage i Touch for Health training er, at du har deltaget i TFH 5 og gennemført både en skriftlig og praksis prøve, som er en del af TFH 5.
Du kan vælge mellem to tidspunkter: 26.-27. juli eller 15.-16. september 2018.
Skriv til mig hvis du ikke har TFH 1-4 men KA 1-4 i stedet, så finder vi en løsning til det.

TFH Metaforer
Dette kursus er en fantastisk fortsættelse til TFH. Metaforerne giver testpersonen ideer til og mulighed for at se på forskellige aspekter af sit liv fra en ny synsvinkel – dine afbalanceringer får en hel ny dimension! Ny kursusdato for dette kursus er: 8.-9. december 2018.

Reiki 1 – Usui Shiki Ryoho system
Reiki 1 kræver ingen forudsætninger, blot lysten til at lære at give healing. Efterårets kursusdato er den 1.-2. september 2018.

Ud over Reiki 1 starter jeg et Reiki Master forløb. Forhør nærmere, hvis du allerede har Reiki 1 og Reiki 2 og er interesseret i at fortsætte til Reiki Master.

Med varm sommerhilsen

Anne Hiitola-Pedersen
www.annehiitola.dk