Basiskursus 1 og 2 i kinesiologi – åben for alle

Touch for Health 1 og 2, Basiskursus 1 og 2 i kinesiologi, starter i september

En grundlæggende tanke i kinesiologien er, at vores krop husker oplevelser, som vi måske har glemt eller ikke er bevidste om. Det kan være at der sidder forskellige ubalancer i kroppens energisystem som smerter eller følelsesmæssig uro, selv om vi ikke husker, hvordan de ubalancer er opstået.

Touch for Health 1 og 2 lærer du at kommunikere med kroppens energistystem ved at teste muskeltonus, musklens spændingstilstand, i  bestemte muskler. Kroppen har svaret på, hvor ubalancerne findes, og hvad den foretrækker, der skal gøres for at få energien i balance.

Efter kurset er du i stand til at evaluere og afbalancere energiforløbet i de 14 meridianer ved hjælp af test af 28 forskellige muskler. Du lærer også at afhjælpe mental og følelsesmæssig stress, teste frem til styrkende fødevarer, og meget andet. Der vil være masser af praktiske øvelser på kurset, som gør dig fortrolig med at bruge muskeltest.

Touch for Health er en anerkendt international basisuddannelse for kinesiologer.

Undervisningen foregår på min klinikadresse. Du kan se de praktiske oplysninger for Touch for Health 1 og 2 her.

Hvis du er nysgerrig til at vide mere om uddannelsen til Touch for Health kinesiolog, kan du downloade en pdf fil af studiehåndbogen her:

Touch for Health kinesiolog_2021