2021 – Forårets aktiviteter

Trænger du til noget positivt og energigivende at se frem til? Her, midt i COVID nedlukningen, sidder jeg og planlægger forårets aktiviteter. Måske kan du finde en workshop her, du kunne tænke dig at deltage i?

Nedenfor kan du læse, hvad der sker i klinikken ud over konsultationer. Naturligvis med forbehold for ændringer, hvis situationen med COVID 19 gør at de officielle retningslinjer bliver ændret.

Procesgruppen Hjertet i Centrum
Vi mødes i en lille gruppe på max. 8 deltagere og arbejder i trygge omgivelser med vores egen og fælles proces. Du får mulighed for at arbejde blandt andet med hjertekontakt, selvværd og hjertets udvikling. Vi laver mange øvelser, som du kan have glæde af også bagefter.

4 lørdage kl. 10-15: 20.marts, 24. april, 22. maj og 12. juni.
Du kan læse mere om tilmelding og forløbet her.

Workshop med 8-tals figur
Lørdag d. 13. marts, 2021 kl. 13-17.
Du lærer syv metoder, hvor vi bruger figuren ‘8’ som afbalanceringsmetode. Det er alle metoder, som du efterfølgende kan bruge i din hverdag. Der er både noget for energifeltet, hjernen og dine relationer. Du kan læse mere om forløbet her.

Workshop ‘Styrk din modstandskraft’
Lørdag den 29. maj, 2021 kl. 13-17.
I løbet af lørdagen lærer du metoder, der kan styrke dit immunforsvar. Vi arbejder med energiøvelser, kosttilskud og mentale øvelser. Som ekstra bonus lærer du at lave en kinesiologisk muskeltest, hvis du ikke kan det i forvejen. Du kan læse mere om forløbet her.

Reiki 1
Den 27.-28. februar, 2021.
Jeg underviser den traditionelle linje i reiki healing, som hedder Usui Shiki Ryoho. På reiki 1 lærer du selvhealing og healing af andre.

Mere information om reiki kurser her.

Reiki 2
Den 27.-28. marts, 2021
Forudsætning for fjernhealingskursus Reiki 2 er, at du har deltaget i Reiki 1.

Kinesiologiuddannelse Touch for Health
Dette forløb bliver flyttet til efteråret 2021.
Det er her, du skal starte, hvis du vil lære kinesiologi.
Mere information om forløbet her.

Tilmelding
Tilmelding til Procesgruppen sker via bookingssystemet. Til de andre begivenheder sker tilmelding via e-mail til: annehiitola@gmail.com.

Jeg glæder mig til at se dig, og håber på at du, til den tid, er kommer godt over corona-tiden.

Med venlige hilsner
Anne Hiitola-Pedersen
www.annehiitola.dk